Postimi i Zef Hiles

Gjatë takimit me banorët e Stajkës. Sëbashku do gjejmë rrugëzgjidhjen për legalizimet e pronave, rrjetin elektrik të amortizuar, mbeshtetjen e familjeve në nevojë, subvencionet për fermeret dhe blegtorët.

I garantova banorët se mbështetja për çdo shqetësim të tyre do jetë maksimale në qeverisjen pas datës 25 Prill me kryeminister z.Lulzim Basha.

Partia Demokratike është alternativa më e mirë, për një të ardhme më të mirë!

#Voto9PartiaDemokratike✌ #Voto5ZefHila✌ #25Prill✌ #ShqipëriaFiton ekonominë 🇦🇱 #LulzimBashaKryeministër✌✌