KANDIDATI I PD MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE PËR VIJIMIN E INVESTIMEVE. Fshatrat Bushat, Shkjeze dhe Ashte, kane qene ndalesat e radhes se kandidatit te Partise Demokratike per Bashkine Vau Dejes Zef Hila. Gjate ketyre takimeve, kandidati I PD, ka marre mbeshtetjen e banoreve te ketyre zonave.

Nga ana e tij, kandidati I PD, Zef Hila ka garantuar banoret se investimet do te jene akoma me te medha nderkohe qe per banoret e Ashtes garantoi rrugen qe lidh Ashten me Kosmaçin. Gjate ketyre takimeve kane qene prezent edhe drejtues te Partise Demokratike, mes te cileve kryetari I grupit te punes Gjoke Uldedaj, si dhe themelues te kesaj force politike ne kete zone.