POSTIMI I PLOTE I ZEF HILES

Në Karmë ,mes njerëzve punëtorë, bujarë dhe mikpritës, por absolutisht të harruar nga një qeveri inekzistente.

Bashkarisht do u japim zgjidhje problemeve me regjistrimin e pronave ne ZRPP , taksave të larta , emigrimit masiv si pasojë e keqqeverisjes duke i shkaktuar vendit plagë ekonomike dhe sociale, mungesës së shërbimit shëndetsor, si një e drejtë kushtetuese , mbifturimeve dhe kamatvonesave nga OSHEE.

Të gjitha këto, por dhe shumë më tepër do realizohen pas 25 prillit me Lulzim Bashën Kryeministër.
__________
#Voto9PD ✌️
#Voto5ZefHila ✌️
#25Prill ✌️
#ShqipëriaFiton ✌️
#LulzimBashaKryeministër ✌️
#Shqipëriafitonrininë ✌️🇦🇱