HILA: DERI NË FUND TË VITIT, KJO PALESTËR DO TË RIKONSTRUKTOHET. Kandidati I Partise Demokratike ne Bashkine Vau Dejes, Zef hila, ka vizituar nga afer ambjentet e palestres se xhudos ne qytetin e Vau Dejesit. Nje ambjent qe ka prodhuar vetem kampione, por qe dora e shtetit nuk eshte pare asnjehere per kthimin e ketyre ambjenteve ne identitet.

Gjate kesaj vizite, kandidati I PD-se Zef Hila ka deklaruar se kjo skuader eshte nder per Vau Dejesin dhe se kjo palester deri ne fund te vitit do te rikonstruktohet. Nga ana tjeter, Kryetari I Grupit te Punes I Partise Demokratike, Gjoke Uldedaj, ka deklaruar se investimi ne sport eshte edhe nje garanci per brezin e ri ne kultivimin dhe ruajtjen e tradites se sportit te xhudos. Gjate kesaj vizite, kandidati I Pd-se Zef Hila eshte pritur nga presidenti I ekipti te xhudos, Albania Xhudo Kodokan, e cila ka perfaqesuar shqiperine ne arenen nderkombetare duke marre edhe medalje

Artikulli paraprakVELIPOJË, DEBAT PËR QENDRËN SHËNDETËSORE
Artikulli tjetërSHTËPIA E FËMIJËS PARASHKOLLOR FESTON 20 MAJIN