ULDEDAJ: DUHET TI DALIM ZOT TË GJITHË BASHKË, BASHKISË SË RE VAU DEJËS. Ne vazhden e takimeve me banore te fshatrave tashme te Bashkise se Re te Vau Dejesit, kandidati i Partise Demokratike, Zef Hila eshte ndalur në fshatin Shelqet.

Ne kete takim, present ka qene edhe Kryetari I Greupit te Punes per Partine Demokratike Gjoke Uldedaj, I cili gjate fjales se tij evidentoi faktin se kjo bashki e madhe ka nevoje per njerez te zote dhe te bashkuar rreth nje qellimi te vetem. Nga ana e tij, kandidati i Partise Demokratike, Zef Hila, gjate fjales se tij evidentoi disa prej prioriteteve kryesore, te cilat do te implementohen Brenda nje harku te shkurter kohor ne te gjithe territorin e njesise se re administrave Bashkise Vau Dejes. Zef Hila, vijon takimet ne cdo zone tashme te kesaj njesie te re, duke takuar banore te zones por edhe duke u njhur me problematikat te cilat shqetesojne komunitetin dhe kane nevoje emergjente per zgjidhje.