Ardhja e festave te fundvitit ka angazhuar te gjitha isntitucionet publike dhe private.Shkolla “Zemra e Krishtit” i eshte bashkuar atmosferes se Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri me ane te nje panairi per bamiresi i cili organizohej nga vete nxenesit e ketij institucioni arsimor.

Ata shprehen se produktet qe serviren per publikun jane pergatitur nga femijet me te talentuar te shkolles.Ky panair eshte pjese e projektit te nxenesve te klasave te teta i cili ka perfshire rreth 40 femije.Qytetaret e shkodres kishin mundesi te njiheshin me materialet festive dhe te shijonin embelsirat e pergatitura me mjaft talent nga femijet dhe mesueset e shkolles.Te ardhurat ne fund te ketij panairi do te mblidhen per ti kaluar azilit te pleqve ne Shkoder ndersa nje pjese tjeter do te jete per vetmenaxhimin e shpenzimeve te klasave.