Komisioneri Shtetëror shpreh shqetësimin për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor. Kjo për shkak të vonesave që partitë po shkaktojnë për fletën e votimit.

Çdo ditë që humbasim natyrshëm ndikon në proces.

Shpresoj që KAS të vendosë sot.. do të uroja të kishte një konsensus mbi vendimarrkjen e KAS për ndryshe do humbasim disa ditë të tjera dhe nëse partitë do ta ankimojnë në Kolegj gjej rastin që pa cënuar ta shqyrtojnë sa më parë të mundshme.