Partia Socialiste dhe Partia Demokratike do të hapin zyrtarisht sot fushatën elektorale për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Të dyja takimet janë planifikuar të nisin në orën 17:00. Takimi i PS organizohet në sheshin kryesor të kryeqytetit “Skënderbej”, për të vijuar më tej në të gjithë vendin, përgjatë muajit të fundit para zgjedhjeve.

Ndërsa takimi i PD pritet të zhvillohet në sheshin “Nënë Tereza”. Në këtë ceremoni, së bashku me krydemokratin Lulzim Basha, do të jenë të pranishëm edhe të gjithë kandidatët e Partisë Demokratike, në 12 qarqet e vendit.