3 kandidatet e mbetur ne garen per zgjedhjet e Forumit Rinor te Partise Demokratike ne vend, kane shpalosur paltformen e tyre para anetareve te Shkodres.

Duke nisur qe nga i pari Belind Kellici dhe me pas dy te tjeret, Ervin Salijani dhe Oriela Nebijaj, kane vene theksin tek angazhimi i te rinjve ne jeten politike ne vend, larg mendesive te vjetra por ne menyre te vecante angazhimit rinor, ne krah te PD-se, per te luftuar dyshen qeverisese Rama – Meta.Forumi Rinor i Partise Demokratike te Shqiperise, eshte nje prej instrumenteve me te rendesishem te PD-se, si force politike, duke qene ne krah te PD-se jo vetem gjate fushateve elektrorale por ne cdo levizje, ku te rinjte ashtu si ne themelimin e PD-se kane qene ne balle te kesaj force politike.