Lëvizja Socialiste për Integrim ka dorëzuar sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve propozimet e saj për anëtarët e KZAZ-ve për zgjedhjet e pjesshme vendore në 6 bashki të vendit.

Zgjedhjet e pjesshme do të zhvillohen më 6 mars.

Bashkitë që pritet të zhvillojnë zgjedhje janë; Shkodra, Dibra, Durrësi, Vora, Rrogozhina dhe Lushnja.