Koalicioni ‘Shtëpia e Lirisë’, e përbërë nga LSI dhe Partia Demokristiane ka kërkuar regjistrin e kandidatëve për zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 marsit, në KQZ.

Bëhet fjalë për regjistrimin e kandidatit të Shkodrës, Bardh Spahia dhe atë të Bashkisë së Lushnjës, Elton Bano.

Këta kandidatë janë emra të dalë nga primaret e ish-kryeministrit Sali Berisha.