Me vetëm 3 vota, Tonin Gjuraj ka fituar mbështetjen e pedagogëve, pas numërimit të votave në të gjitha fakultetet.
Në total, Tonin Gjuraj grumbulloi 93 vota, Rajmonda Këçira 90, ndërsa Nertila Ljarja 1 votë. Vetëm 1 votë është shpallur e pavlefshme.

Fakulteti i Shkencave të Natyrës
-Rajmonda Këçira 31 vota
-Tonin Gjuraj 16 vota
-Të pavlefshme 1 votë
Fakulteti Ekonomik
-Rajmonda Këçira 7 vota
-Tonin Gjuraj 23 vota
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
-Rajmonda Këçira 12 vota
-Tonin Gjuraj 9 vota
-Nertila Ljarja 1 votë
Fakulteti i Shkencave te Edukimit
-Rajmonda Këçira 13 vota
-Tonin Gjuraj 25 vota
Fakulteti i Drejtësisë
-Rajmonda Këçira 19 vota
-Tonin Gjuraj 2 vota
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
-Rajmonda Këçira 8 vota
-Tonin Gjuraj 18 vota
Rezultati nuk eshte perfundimtar pasi priter vota e studenteve qe mund ta permbyse

Artikulli paraprakSHBA, ZGJEDHJET PRESIDENCIALE DHE ÇËSHTJA E ABORTIT
Artikulli tjetërSPIROPALI: UNË DHE 3/4 E MINISTRAVE E DEPUTETËVE MUND TË MOS JEMI MË NË 2025