Kryetari aktual i PD, Lulzim Basha ka dorëzuar formularin e kandidimit për postin që mban.

Më 13 qershor mbahen zgjedhjet brenda PD për kryetar dhe deri më tani kanë dorëzuar formularin Lulzim Basha, Fatbardh Kadilli dhe Edit Harxhi.

Nesër pritet që kandidatëve t’i bashkohet dhe Ibsen Elezi.