Pas përfundimit  të numërimit të votave për kryetarin e bashkisë Shkodër, Star Plus ka pyetur qytetarët shkodranë lidhur me procesin zgjedhor. Ata vlerësuan qytetarine, mbarëvajtjen e ecurisë së procesit të votimit e gjithashtu edhe atë të numërimit që ishte I rregullt dhe pa probleme.

Ndërkohë, nga ana tetër qytetarët flasin edhe per fitoren e arritur nga Partia Socialiste në Shkodër.

Në zgjedhjet vendore të 14 majit, Benet Beci u shpall fitues me 34531 vota për bashkinë e Shkodrës.

Artikulli paraprakBERISHA: NË QENDRAT E VOTIMIT, BANDAT KISHIN PUSHTUAR ZONËN DHE KËRCËNONIN QYTETARËT
Artikulli tjetërSOCIALISTËT FITOJNË BASHKINË E KURBINIT