Ne Shkoder jane zhvilluar zgjedhjet per shoqaten rajonale te futbollit.Rreth ores 11:30 eshte mbyllur procesi ku fitues ka dale Lazer Matija, kryetar i shoqates rajonale te futbollit Shkoder.

15 vota shkuan per Lazer Matine dhe 8 per kandidatin tjeter Kujtim Shaba.

Shkodra ka 24 delegate, diten e sotme ishin te pranishem 23 prej tyre.