AMBASADORJA E HOLANDËS MERR PJESË NË FORUMIN E ORGANIZUAR NË SHKODËR. Ambasadorja e Holandës në vendin tonë, ka qënë e ftuar në furimin e mbajtur në Shkodër për përfaqësimin e grave në zgjedhjet e 21 Qershorit. Ambasadorja e Hollandës, ka folur për përfaqësimin e grave në politikë.

Gjatë forumit për përfaqësimin e grave në zgjedhje ku të pranishme kanë qenë dhe dy rivalet dhe kandidatet për Kryetare Bashkie në këtë Qark, Der Ëeerd tha se nëse gratë përfshihen në politike do të kemi më pak të korruptuar. Ambasadorja Dewi Van Der Weerd tha se në qeveri kemi përfaqësim më të mirë të grave ndër vite.Duke u ndalur tek fushata zgjedhore për 21 qershorin, Deëi Van Der Ëeerd tha se ajo është shumë e shtrenjtë.

Artikulli paraprakDE WEERD: VLERESOJ GARËN MES 2 FEMRAVE
Artikulli tjetërZGJEDHJET, DY KANDIDATET FLASIN PËR ROLIN E GRAVE