E FTUAR DEPUTETJA MIMOZA HAFIZI, ME ANALISTË TË POLITIKËS. Zgjedhjet vendore te 2015-tes, por te pare ne nje tjeter kontekst, ne ate te votes se subjekteve politike, kane qene ne focus te emisionit tonight Star Plus. TE ftuar ne studio, kane qene deputetja Mimoza Hafizi, si dhe nje panel gazetares nga Anila Dushi dhe Dashamir Dini.

Nen drejtimin e gazetarit mirsad Sylja, deputetja Hafizi ka folur rreth programit elektoral te candidates Bazhdari por edhe ne lidhje me rendesine e votes per subjejktin politike. Gjate ketij emisioni nuk munguar edhe diskutimet rreth programeve te shfaqura nga kandidatet. Por gjate ketij diskutimi, nuk jane lene pas edhe mos heqja e flamujve. Pork y emission eshte mbyllkur me nje mesahz te qarte per votuesit.

Artikulli paraprakTEATRI MIGJENI, REAGON BASHKIA SHKODËR
Artikulli tjetërNJË BANESË DYKATËSHE PËRFSHIHET NGA FLAKET NË “GJUHADOL”