NDOU: KQZ NUK MERR PARASYSH KËRKESAT TONA, 130 QV JOFUNKSIONALE. Edhe keto zgjedhje duket se invalidet do jene kontigjenti i harruar. Perfaqesuesja e invalideve per Qarkun e Shkodres ne KQZ Xhina Ndou tregoi per mediat se KQZ nuk ka marre parasysh kerkesat e perfaqesuesve te invalideve per rampet dhe madje shum qendra votimi jane ne katet e dyta.

Nga 151 qendra votimi 130 nuk plotesojne kushtet per votimin nga ana e invalideve. Ndou ka treguar se per invalidet asnjehere nuk ka pasur vemendje madje haptazi eshte shkelur kodi zgjedhor, kesaj rradhe ato shpresojne se zeri i tyre do degjohet dhe do plotesohen kushtet per te ushtruar edhe ky kontigjent te drejten kushtetuese te votes