Kreu i KQZ Ilirjan Celibashi në një deklaratë për mediat u shpreh se deri në këto momente kanë arritur në KQZ 29 denoncime, 3 nga PS dhe një nga koalicioni “Bashkë Fitojmë”.

Celibashi: Janë 29 denoncime formalisht ose zyrtarisht, në dy subjekte, 3 nga PS dhe një nga koalicioni “Bashkë Fitojmë”. Janë dy denoncime për kandidatin e “Bashkë Fitojmë” në Elbasan dhe një për kandidatin e Bashkë Fitojmë” për Tiranën. Sa i përket procesit të identifikimit dhe pjesëmarrjes janë 998633 votues të cilët janë identifikuar nëpërmjet pajisjes së identifikimit, kjo për qendrat e votimit të cilat raportojnë përmes pajisjes elektronike të identifikimit.