TIRANË

Përfaqësuesi i PS-së në Reformën Zgjedhore Damian Gjiknuri ka folur pas përfundimit të mbledhjes të Këshillit Politik për Reformën Zgjedhore.

Gjiknuri tha se po diskutohet për funksionimin e KQZ-së, ndërsa shtoi se nesër përmbyllet përfundimisht ligji zgjedhor.

U dakordësuam për dispozitat që na kanë sjellë ekspertët. Ramë dakord për pranimin e raportit 1 me 3 të partneritetit publik dhe atij privat.

Nesër do të diskutojmë pjesën e KQZ dhe disa elementë të tjerë. Nesër PD dhe të gjitha forcat besoj është në interes edhe të tyre që të mbyllim totalisht draftin”, tha Gjiknuri.