LIROHET PËRKOHËSISHT KALIMI PËR TU BLLOKUAR SËRISH PAS SEZONIT VEROR .

Hyrja e Shkodres e bllokuar prej mese nje viti nga punimet qe po behen per permiresimin e rrjetit te kanalizimeve muajt e fundit me rritjen e fluksit te automjeteve dhe kalimtare ne kete segment rrugor ka shkaktuar nje kaos ne trafik. Megjithe nderhyrjen e policise se qarkullimit rrugor per normalizimin dhe miremenaxhimin e situates trafiku gjithsesi ishte I renduar  thuajse ne cdo ore te dites. Prandaj ministria e transporteve ne bashkepunim me institucionin e prefektit ne qarkun e shkodres vendosen ndalimin e punimeve dhe asfaltimin e per5kohshem te ketij segmenti rrugor deri ne perfundim te sezonit turistik. Tashme hyrja e shkodres eshte zhbllokuar dhe vijon normalisht kalimi I automjeteve duke mos penguar keshtu as banoret, as kalimtaret e rastit po njekohesisht as turistet e mbi te gjitha duke shmangur keshtu probabilitetin e aksidenteve apo incidenteve te mundshme. Por sigurisht ky zhbllokim I trafikut te renduar te diteve te fundit eshte bere vetem per periudhen e sezonit turistik pasi me mbarimin e sezonit do rifillojne punimet ne kete rruge e per rrjedhoje edhye hyrja e shkodres do bllokohet serish.

Artikulli paraprakSHKODËR, SEKUESTROHEN 5941 RRËNJË KANABIS
Artikulli tjetërGJENDET KUFOMA E MBYTUR NË BUNË