PREFEKTI RADOVANI DHE DEPUTETI ÇELA NË SHKOLLËN PROFESIONALE NË BUSHAT. Qeveria Shqiptare ka ne prioritetin e saj, zhvillimin e arsimit profesional

Pikërisht ne ketë kuadër, prefekti I Qarkut te Shkodrës Paulin Radovani dhe deputeti Agron Cela kane inspektuar nga afër shkollën e mesme profesionale Kombëtare Ndre Mjeda. Drejtori I Shkollës, ka njohur fillimisht përfaqësuesit me atë çfarë behet aktualisht ne ketë shkolle.Nga ana e tij, deputeti Agron Cela ka premtuar mbështetje për te tjera investime. Ndërkohe prefekti Radovani, theksoi se po shihet mundësia qe shkolla veterinare te transferohet ne ambientet e shkollës se mesme profesionale ne Bushat.Shkolla e Mesme Profesionale ne Bushat, nisi funksionimin e saj 2 vite me pare, fale një investimi te Komisionit Europian, Qeverise Shqiptare dhe Komunës Bushat.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Eu3AfWnKPTs?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLEZHË, ZBARDHET FATI I 46 VJEÇARES
Artikulli tjetërSIGURIA USHQIMORE, PLATFORMË KOMBËTARE