KOMUNAT DHE BASHKITË FITUESE JAPIN SHEMBULL TË BASHKËPUNIMIT ME NJERI TJETRIN.Pas zbatimi për disa muaj me radhe, është përmbyllur edhe projekti për zhvillimit turistik dhe kulturore te zones se Zadrimes ne Qarkun e Shkodrës.

Ne Bashkine Vau Dejës, është prezantuar aktiviteti permbylles I ketij projekti qe ka perfshire disa njesi vendore ne Qarkun e Shkodres. Kryetari I Bashkisë se Vau Dejesit, Gjon Marku ka deklaruar se ky projekt ka sjelle edhe perfitime per zonen.Kryetari I Keshillit te Qarkut te Shkodres, Maxhid Cungu gjate këtij prezantimi, deklaroi se ky projekt është edhe shembull I bashkepunimit mes komunave dhe bashkive.Këshilli I Qarkut të Shkodrës, ka qene autoritet kontraktor ne ketë projekt te financuar nga Agjensia Austriake per zhvillim, ne te cilën kane qene përfitues disa komuna dhe Bashki te Qarkut te Shkodrës mes te cilave Bashkia Vau Dejes, komuna Bushat, Guri I zi, Hajmel, Vig Mnele dhe Dajc.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/SmAe4M65aZk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKËSHILLI I BASHKISË, MIRATON VENDIMET E FUND NËNTORIT
Artikulli tjetërINUK EVIDENTON NDËRTESAT RRETH STADIUMIT