Po zhvillohet ne qytetin e Shkodres konferenca “Reagim i koordinuar kunder dhunes me baze gjinore”.

Pjesemarres ne kete aktivitet jane perfaqesues te Ministrise se Mireqenies si dhe Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi.Bashkepunimi mes Bashkise Shkoder dhe Ministrise se Mireqenies Sociale do te kete ne fokus pikerisht kete plage te shoqerise sic eshte dhuna ne familje.Gjithashtu ne qender te programit do te jene edhe punonjesit sociale dhe trajnimi i tyre.