Ka 24 ore qe nje zjarr i fuqishem ka rene ne shkurret dhe pyjet ne afersi me piken kufitare te Gerçarit ne Bashkim.Flaket e zjarrit favorizohen nga era dhe temperaturat e larta dhe situata vazhdon te perkeqesohet.

Komandanti i Repartit te Zjarrefikesve ne Koplik Besnik Hasa tha se jane derguar ne Vermosh nje zjarrefikse dhe 5 efektive te repartit.Por megjithate situata sa vjen e behet alarmante.