Një vatër zjarri është shfaqur paraditen e sotme, pranë shkollës Branko Kadija ne qytetin e Shkodres. Nje zjarri rene ne afersi te saj, fatmiresisht pa probleme, I cili ka arritur që të shuhet fale nderhyrjes se forcave zjarrfikese ne Shkoder.

Kanë qene banoret ato te cilet kane njoftuar zjarrfikesen, por serish problematika e shfaqur nuk ka qene prezenca e zjarrfikesve, por parkimi I gabuar I atuomjeteve dhe veshtiresia e zjarrfikesve per te shkuar prane vatres se zjarrit. Pamjet tregojne qarte kaosin, nje pergjegjesi qytetare e gjithsecilit, qe pervec se duhet te zbatojme rregullat e qarkullimit, te mos bllokohen hyrjet ne rrugicat e shkodres, pasi nje situate e tille mund te ishte kthyer ne tragjedi nese zjarri mund te keishte qene me permasa te medha.

Artikulli paraprakKRYEBASHKIAKJA ADEMI: DHUNIMI I 2 PRILLIT I TURPSHËM
Artikulli tjetërKRYEBASHKIAKJA ADEMI ZBULON DRAFTIN PËR PUSHTETIN VENDORE