Heqja e bumeve, dhe korsite e emerjgencave jane nje problem shqetesues per forcat zjarrfikese ne Shkoder.

Nje fakt I tille eshte pohuar, nga Drejtori I Repartit te Zjarrfikesve ne Shkoder, Zamir Sylja. Ai pervec bumeve ngriti edhe shqetesimin e hidranteve ne disa zona ne qarkun e Shkodrës.

ADEMI: PO HARTOHET NJË PLAN PËR KORSITË E EMERGJENCËS

Nga ana e saj ne lidhje me kete problem, kryetarja e Bashkise se Shkodres, Voltana Ademi ka deklaruar se korsite e emergjencës do te realizohen dhe per kete qellim po hartohet edhe nje plan.

Ceshtja e bumeve ne rruget e qytetit te Shkodres shpesh ka sjelle vonesa per mjetet zjarrfikese, megjithate pikerisht ne lidhje me kete ceshtje, eshte lene detyre qe te hartohet nje plan masash per minimzimin e vonesave per zjarrfikeset.