Një ekip prej 5 personash dhe një automjet zjarrfikës të Shkodrës janë nisur drejt zonave të dëmtuara nga termeti. 15 minuta pasi kanë mbërritur në zonën e Thumanës kanë arritur që të nxjerrin nga gërmadhat një grua.

Kryetarja e Bashkisë Voltana Ademi ka urdhëruar nje ekip me nje automjet zjarrfikës që të nisen direkt për në Thumane.