Gjatë ditës së sotme, pas më shumë se 12 orësh nga zjarri në lagjen Qafëhardhi, punonjës të Bashkisë Shkodër dhe forcat zjarrfikëse vijojnë punën në terren për pastrimin e të gjithë zonës. Punonjësit e Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike, po pastrojmnë të gjithë hapësirën e tregut ku ka rënë zjarri. Nënkryetari I bashkisë Shkodër, Onid Bejleri tregon se po merren të gjitha masat për vlerësimin e dëmeve të shkaktuara nga zjarri për tregtarët dhe familjet e dëmtuara.

Grupet e verifikimit, së bashku me punonjësit e shërbimin social kanë qënë pranë banorëve për ti ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga zjarri.

Artikulli paraprak“DITA KULTURORE E SELITËS”, FESTË NË VENDLINDJE
Artikulli tjetërEMIGRACIONI “BOSHATIS” FSHATIN BOKS