Dushe dhe Mine Çokaj janë dy motra nga fshati Grudë-Fushë i Malësis së Madhe të cilat kanë mbetur pa shtëpi si shkak i zjarrit të rënë një ditë më parë në këtë zonë. Ndonëse një shtëpi e vogël e cila pothuajse nuk plotësonte as kushtet minimale të jetesës sërish për dy të moshuarat ishte streha e vetme që kishin.

Të gjendura në kushte të vështira dhe pa mbështetjen e askujt të moshuarat bëjnë apel për ndihmë.

Nga zjarri i rënë një ditë më parë në Grudë-Fushë janë djegur edhe shtëpi të tjera të pabanueshmë, tokë me të mbjedha e deri tek varrezat e fshatit.

 

Artikulli paraprakPS MBAN DËGJESËN E RADHËS NË NJËSINË RRETHINA
Artikulli tjetërLAJMI I FUNDIT/ AKSIDENT I RENDE NE AKSIN SHKODER – HAN I HOTIT