Punonjësit e OSSH Shkodër po punojne në zonën e Obotit për riparimin e defekteve në rrjetin elektrik si pasojë e motit të keq.

Bëhet e ditur se zona e Shkodrës dhe e Vlorës janë ndër rajonet më të prekura nga defektet. kryesisht në zonat rurale.

Grupet e avarisë së OSSH po punojnë për eliminimin në kohë sa më të shpejtë të gjithë defekteve, pavarësisht nivelit të lartë të ujit në këtë zonë.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri