Zyra Vendore Arsimore Shkodër ka nisur aktivitetet në kuadër të festës së 7 marsit, festës së mësuesit. Të mbledhur në sallën e aktiviteteve të shkollës artistike “Prenkë Jakova” nxënësit dhuruan disa performance me muzikë dhe valle.

Brisela Kadija, drejtore e ZVA bën të ditur se në këtë ceremoni I janë dhënë certifikata mirënjohje mësuesve të dalë në pension.

Gjatë këtyre ditëve në shkollat 9- vjeçare dhe të mesme të bashkisë Shkodër do të zhvillohen edhe aktivitete të tjera në kuadër të festës së mësuesit.

 

Artikulli paraprakLEZHA I BASHKOHET PROTESTËS SË OPOZITËS
Artikulli tjetërNËSE GJYKATA VENDOS T’I JAPË VULËN ALIBEAJT, DO TA LIRONI SELINË E PD-SË? JA SI PËRGJIGJET BERISHA