Zevendesministri i Brendshem Sander Lleshi ka zgjedhur Shkodren si qytetin e pare per te zhvilluar nje takim.

Lleshi ndodhet me drejtuesit me te larte te policise vendore te Shkodres. Sipas burimeve disa prej

çeshtjeve qe po diskutohen eshte goditja e kriminalitetit, zbardhja e disa ngjarjeve te bujshme si dhe shtimi i kontrolleve kudo ne qytet per elementet e mundshem kriminal.

Po ashtu pjese e diskutimeve eshte edhe punimet e reja qe po behen per nsertimin e komisariatit te ri te Shkodres.

Zevendes mministri Lleshi ndodhet ne kete takim qe vijon prej 1 ore e gjysem.