SITUATA POLITIKE, ÇFARË MENDOJNË QYTETARËT?

Deklarata e djeshme e presidentit Ilir Meta I cili propozoi që në datën 13 tetor të mbahen zgjedhjet vendore, parlamentare dhe presidenciale ka ngjallur...

ZGJEDHJET VENDORE NË SHKODËR, FLASIN QYTETARËT

Kur na ndajnë pothuaj 48 orë larg ditës së zgjedhjeve vendore të 30 qershorit qytetarët shkodranë duken skeptikë nëse do të marrin pjesë në...

ÇFARË DO TË BËJNË QYTETARËT E KOPLIKUT ME 30 QERSHOR?

Vetëm 4 ditë larg 30 qershorit, qytetarët e Kopliku duket se janë të ndarë sa I përket pjesëmarrjes në votime. Të pyetur nga Star...

QYTETARËT: SHTYRJA E ZGJEDHJEVE VENDIM I DREJTË

Pas firmosjes së dekretit nga presidenti i vendit Ilir Meta, për shtyrjen e datës së zgjedhjeve e cila ishte parashikuar me 30 qershor kanë...

SHKODËR, QYTETARËT: OFERTAT CELULARE TË PAPËRBALLUESHME

Tarifat e larta të ofertave nga kompanitë celulare në Shqipëri për shumë prej qytetarëve shkodranë janë të papërballueshme. Ata shprehen se nisur nga të ardhurat...

SHKODËR, QYTETARËT PRO DHE KUNDËR DJEGIES SË MANDATEVE

Vendimi për djegien e mandateve nga deputetët e Partisë Demokratike për disa nga qytetarët e Shkodrës është diçka që e kanë pritur prej kohësh....

FJALORI NË PARLAMENT, REAGOJNË QYTETARËT

Në dy ditët e fundit, kryefjala e bisedave të shumë qytetarëve ka qenë fjalori i përdorur nga politikanët gjatë seancës së fundit parlamentare. Ne...

QYTETARËT ARGËTOHEN ME BORËN E PARË

Bora e parë e rënë në qytetin e Shkodrës dhe njësitë administrative për shumë prej qytetarëve ka shërbyer për të kaluar disa orë të...

QYTETARËT: TË ULET MOSHA E RRITJES SË PENSIONIT

Në 1 Janar të këtij viti ka ndryshuar mosha e daljes në pension për gratë si dhe për vitet e vjetërsisë së punës për...

QYTETARËT: E PRESIM NË SHTËPI NDËRRIMIN E VITEVE

Nata e ndërrimit të viteve për disa prej qytetarëve të Shkodrës do të pritet në shtëpi. Pavarësisht shumëllojshmërisë për të festuar në natën e...

BOTA