Star Plus TV gjendet në kanalin 26 UHF Beni një kërkim automatik në televizorin tuaj, dhe në kanalin 26, gjeni sinjalin e Star Plus Tv, në Digitalb Satelit kanali nr 66, Abcom HD kanali 143, në livestream në faqen tonë zyrtare starplus-tv.com, nga iPhone, AppleTv, iPad duke shkarkuar aplikacionin tonë Star Plus Tv ne AppStore dhe PlayStore, në AMERIKE dhe KANADA në platformën HD TVALB, Europe në Platformat Tibo dhe NimiTv, nga ku keni mundësi të ndiqni programacionin që dëshironi.
Ju ftojmë të na ndiqni.
Star Plus – Televizioni juaj

———————–

  • Për çdo problem me transmetimin në platformat e lartpërmendura mund të na dërgoni një email duke plotësuar të dhënat me poshtë.