W3Schools

SHKODËR, DITA E HAPUR NË SHKOLLËN “HAMDI BUSHATI”

Shkolla e mesme profesionale në Shkodër “Hamdi Bushati” organizoi ditën e hapur duke pritur të gjithë nxënësit e shkollave 9-vjeçare për t’i informuar ata...

URA E MESIT TËRHEQËSE PËR TURISTËT E HUAJ

Një nga sektorët që u dëmtuan më së shumti gjatë pandemisë ishte sektori i turizmit. Me lehtësimin e masave ndaj COVID 19 duket se...

VELIPOJË, SHITËSI: ‘PRIVATIZIMI’ I PLAZHIT NA KA LËNË PA BUKË

Ky është Artur Ndoci një nga shitësit ambulant i cili prej 26 vitesh shet pije freskuese gjatë sezonit turistik në plazhin e Velipojës. Çdo...

SHKODËR, RASTET E DHUNËS SEKSUALE, RRITET VIGJILENCA

Rastet e abuzimeve seksuale të shfaqura në media ditët e fundit kanë rritur vigjilencën e shoqërisë që të evidentojnë në kohë kur fëmijet pësojnë...

SHKODËR, “URA DERVISHBEG” RRUGA ME PENGESA

Ky është reagimi i një qytetari në lidhje më amortizimin e infrastrukturës në qëndër të qytetit. Prej kohësh në rrugën "Ura Dervishbeg" në Shkodër amortizimi...

SHKODER, RRITEN RASTET E DHUNËS NË FAMILJE

Ndryshimet e bëra në kodin penal të familjes kanë bërë që të rritet numri i dhunuesve që kërkojnë ndihmë në Zyrën e Djemve dhe...

GUR I ZI, FERMERJA: ÇFARË MBOLLA DITËN, U SHKATËRRUA NATËN

Kjo është gjithçka ka mbetur pas shtrëngatës së orëve të para të mëngjesit të premten e kaluar. Fruta, perime dhe gjithçka tjetër e mbjellë...

DITA BOTËRORE E FAMILJES, AKTIVITETI I SHOQATËS “PROJEKTI SHPRESA”

Në kuadër të ditës botërore të familjes shoqata "Projekti Shpresa" organizoi aktivitetin social "Familja një vatër dashurie dhe edukimi në çdo kohë". Drejtroi i...

MBETJET MBULOJNË VAU DEJËSIN, BANORËT AKUZA BASHKISË

Banorët e fshatrave Ashtë, Melgushë, Kosmac, Rranxa dhe Stajka, kanë hedhur akuza ndaj Bashkisë Vau Dejës për mos funksionimin e shërbimit të pastrimit në...

ULET NUMRI I LEXUESVE NË BIBLIOTEKËN “MARIN BARLETI”

Sipas të dhënave që biblioteka "Marin Barleti" ka frekuentimi i bliotekës nga qytetarët kohët e fundit është i ulët. Për drejtorin e bibliotekës Marlin...

BOTA