NIS GJYQI PËR FATMIR MEDIUN, SPAK KËRKON TË PYETEN 71 DËSHMITARË PËR MASAKRËN E...

Në Gjykatën e Posaçme ka nisur sot gjyqi ndaj ish ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu i cili akuzohet për “Shpërdorim të detyrës” kryer në...

BANKA BOTËRORE: SHQIPËRIA TË GARANTOJË NGROHJE TË PËRBALLUESHME PËR POPULLATËN

Banka Botërore i bën thirrje Shqipërisë dhe 21 vendeve të tjera të Europës dhe Azisë Qendrore për një ristrukturim rrënjësor të sektorit të ngrohjes...

ZBARDHET UDHËZIMI DHE SHEMBUJT PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT

Nga 1 janari 2024 hyn në fuqi udhëzimi për zbatimin e ligjit “Për tatimin mbi të ardhurat”.Udhëzimi i botuar në Fletoren Zyrtare, nëpërmjet shembujve...

SHQIPTARËT ME PAGAT MË TË ULËTA, POR PUNOJNË ME ORËT MË TË ZGJATURA NË...

Një i punësuar me pagë ë Shqipëri mesatarisht punoi 43.7 orë në javë në vitin 2022, nga 43.3 orë vitin e mëparshëm, sipas të...

INFORMATIZIMI, 30% E PUNONJËSVE PËRDORIN KOMPJUTERIN SI MJET KRYESOR TË PUNËS

Përdorimi i teknologjisë në bizneset shqiptare po përparon ngadalë. Të dhënat zyrtare të INSTAT tregojnë se gjatë vitit të kaluar, vetëm 20% e të...

KLP MIRATON VENDIMIN, KUJDESTARIA PËR GJYSHËRIT MUND TË …

Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi mes debatesh tre rregullore, mes të cilave edhe atë të uljes së ngarkesës në punë, ku veç prokurorëve...

AKSIONET E POLICISË NË VLORË DHE SHKODËR, BALLA: KAM BESIM SE DO TË BËJNË...

Ministri i Brendshëm ka përshëndetur operacionet e fundit të Policisë në Shkodër e Vlorë, për ndalimin e disa personave me rrezikshmëri të lartë duke...

MEDIA SPANJOLLE: SHQIPËRIA NJË DESTINACION EVROPIAN NËN ‘RADARIN TURISTIK’

Mirësevini në Shqipëri, një nga vendet më pak të eksploruara në Evropë. Udhëtarët që vijnë këtu habiten nga gastronomia, pasuria kulturore dhe karakteri shqiptar...

INTERNET FALAS PËR TURISTËT QË VIZITOJNË DESTINACIONET TURISTIKE TË SHKODRËS

Turistët që do të vizitojnë atraksionet turistike në qytetin e Shkodrës do të kenë lehtësi. Të gjithë pushuesit do të kenë akses në internet...

SOT NIS CENSI I POPULLSISË DHE BANESAVE, 50 MIJË LEKË GJOBË PËR ATA QË...

Ditën e sotme (18 shtator) nis Censi i Popullsisë dhe Banesave. Mbi 7 mijë e 500 anketues, mbikëqyrës dhe kontrollorë të trajnuar nga Instituti...

BOTA