W3Schools

TË DHËNAT PERSONALE, DËMI I PAKTHYESHËM/ RREZIKU I PËRJETSHËM PËR TË QENË VIKTIMA TË...

Përhapja masive e të dhënave sensitive të rreth 910 mijë qytetarëve të Qarkut të Tiranës, në kundërshtim me të gjithë kornizën ligjore që garanton...

KY ËSHTË APLIKACIONI QË PENGON HAKERAT TË PËRGJOJNË IPHONE

Është shumë e vështirë për të hakuar dhe për të ndërhyrë në një celular iPhone, për shkak të elementeve të mbrojtjes që ka. Por,...

“SUPERFAST”, FERRARI ZBULON MAKINËN PA EMËR, POR ME MOTORIN MË TË FUQISHËM NË HISTORINË...

“Ferrari” ka publikuar fotot e makinës së saj të re, që me një motor shumë të fuqishëm, që premton të thyejë rekordet e markës...

KUSH MUND TË KOMENTOJË NË POSTIMIN TUAJ? FACEBOOK VJEN ME NDRYSHIMET E REJA

Facebook ka nisur një menu të re që lejon profilet personale, publike dhe të faqeve që të kufizojnë përdoruesit nga futja e komenteve. “Ndryshimi i...

I MASKUAR SI PËRDITËSIM I SISTEMIT ANDROID, NË QARKULLIM NJË LLOJ VIRUSI I RI...

Në qarkullim është një lloj virusi i ri, i maskuar si përditësim i sistemit Android, që sapo hyn në smartphone mund të marrë kontrollin...

IPHONE 13 ME BATERINË MË TË FORTË SE ÇDO TELEFON

Linja e re e Apple duhet të mbërrijë në katër modele, me nivel më të vogël dhe ekran 120 Hz. iPhone 13 mund të vjen...

NGA NUMRI I TELEFONIT TEK VENDNDODHJA, JA ÇFARË DO TË NDAJË “WHATSAPP” ME “FACEBOOK”...

Numri i telefonit, vendndodhja dhe më shumë. Shërbimi i mesazheve i ndan këto të dhëna me Facebook – të paktën në rrethana të caktuara. Pasi...

LAMTUMIRË WHATSAPP? NJIHUNI ME APLIKACIONIN QË PRITET TA ZËVENDËSOJË

‘Përdorni Signal’- ishte një postim në Twitter i bërë nga shefi i SpaceX dhe Tesla, Elon Musk. Postimi i Mask në datën 7 janar...

MESSENGER DO TË JU NJOFTOJ NËSE DIKUSH BËN ‘SCREENSHOT’ BISEDËN TUAJ

Nganjëherë një mesazh mund të jetë thjesht spontan – diçka që doni ta thoni një moment pa u brengosur se do të qëndrojë aty....

FACEBOOK KRIJON GJYKATËN E LARTË, BËHEN BASHKË GJUHË E KULTURA TË NDRYSHME

Facebook tani ka Gjykatën e Lartë që do shqyrtojë veprimet në rrjetin më të madh në botë. Gjykata do të përbëhet nga 20 anëtarë që...

BOTA