Shkojnë përpara Gjykatës 25 personat, ndër ta 24 doganierë, të përfshirë në trafikimin e mbi 10 ton droge në drejtim të Italisë.

Mbyllen hetimet për Florenc Tresan për trafrik droge në bashkëpunim dhe për 24 punonjësit doganor të pikës kufitare në Portin e Durrësit dhe Qafë Thanës për shpërdorim detyre në bashkëpunim.

Në 5 shkurt 2017 u trafikuan nga porti i durrësit drejt ankonës 8 193 kg kanabis dhe në datë 19 mars 2017 trafikuan 2270 kilogram kanabis.

Prokuroria çon në gjyq 25 të arrestuarit për 10 ton drogë të trafikuar drejt Italisë
Vijojnë hetimet për personat e përfshirë në këtë grup kriminal.