Askush nuk e ben publike nga policia e Shjkodres por deshmitare okulare, kane vertetuar per Star Plus, se 4 persona, punonjes te taitimeve jane shoqeruar ne policine e shkodres nen akuzen e shperdorimit te detyres. Burime prane policise se Shkodres nuk e pohojne nje fakt, tille edhe pse ato jane shoqeruar qe prej ores 20 te se enjtes ne ambjentet e polciicsse se Shkodres, nderkohe qe policia e Shkodres nuk ben publike nje rast te tille.

Nuk dihet se pse ndodh nje situiate e tille, kur inspektore tatimore po arrestohen ne te gjithe vendin nderkohe qe blute e Shkodres, nuk bejne publike arrestimin, apo qofte edhe shoqerimin e tatimoreve, ne ambjnetet e policise ne nje kohe kur ndaj tyre rendon akuza e shpersdorimit te detyres dhe korrupsionit, gjate aksioneve qe po zhvillojhen ne terren, ne kuader te luftes ndaj informalitetit. Megjithate nje situate e tille, duke se verteton tezen e hedhur, se ne kete aksion, dikush do te jete I nenes dhe tjetri I njerkes