PREFEKTI: PROBLEM, KANALIZIMET DHE KOLEKTORI NË KOMUNËN RRETHINA .

Qe ne fillim te ketij sezoni turistik ne qytetin e shkodres ka pasur nderprerje te ujit te pijshem qe sipas drejtuesve te ndermarrjes se ujesjellesit kane adhur si pasoje e punimeve te ndryshme qe po behen, Prefekti i Qarkut te Shkodres Paulin Radovani ka shpjeguar per mediat nderhyrjen e institucionit te prefektit per permiresimin e kanalizimeve ne zonat problematike

Nderkohe ne lidhje me kolektorin qe ndodhet ne komunen rrethina Radovani sqaroi

Radovani ka treguar se po ndermerren masa per permiresimin e sherbimit te furnizimit me uje te pijshem megjithate perveq punes se institucioneve perkatese nevojitet edhe bashkepunimi e ndergjegjesimi qytetar per te mos bere lidhje te paligjshme, mosshperdorimin e ujit dhe hapjen e kontratave perkatese ne menyre qe te paguajne per sherbimin qe perfitojne .

Artikulli paraprakKOREA E VERIUT NË FINALEN E BOTËRORIT!?
Artikulli tjetërBANESAT SOCIALE NË LEZHË