“Gruaja tek Gruaja” me pjesmarjen e nxënësve të gjimnazit “28 Nëntori” dhe gjimnazit “Oso Kuka” kane organizuar flash mob-in “Bashkë kundër ekstremizmit dhe radikalizmit të dhunshëm.

Artikulli paraprakRAMA NË TAKIMIN ME KOORDINATORËT E BASHKËQEVERISJES: PËR ÇDO PROBLEM KENI PËR 3 MINUTA NË KRAH MINISTRIN
Artikulli tjetërBOTËRORI 2018/ SEKRETET E CEREMONISË SË HAPJES, RUSIA PREZANTON KULTURËN E SAJ