PLLUMI: KANALET KULLUESE E VADITËSE NË KUSHTE OPTIMALE .

Viti 2014 do jetë i suksesshëm në bërdice sa i përket prodhimit të bimëve foragjere ndërsa për klulturën e misrit parashikohet ulje e prodhimit si pasoje mbjelljeve të vonuara. Pohon kështu drejtori i bujqësisë pranë kësaj komune Xhavid Pllumi. Për sa i përket kanaleve kulluese dhe  

Pavarësisht problematikave drejtuesi i sektorit të bujqësisë nuk harron të përmendë punën e mire të realizuar nga bori i kullimit gjatë viteve të kaluara.

Artikulli paraprakBANESAT SOCIALE NË LEZHË
Artikulli tjetërFRANCA NDERON VIKTIMAT E LUFTËS SË PARË BOTËRORE