Kandidati per deputet i Bindjes Demokratike per Qarkun Shkoder Tonin Uldeda,j ka zhvilluar nje takim me banoret e rajonit 3 dhe 4 ne Shkoder.

Postimi i plote

Me banorët e Rajonit 3-4 në Shkodër, ku sëbashku me kandidatët Redi Hebovija dhe Renato Coku morëm garancinë e banorëve për mbështetje të #bindjademokratike me #25Prill Larg politikës së vjetër por duke votuar me BINDJE “Ne ju japim besën, Ju na jepni votën”

#voto4BindjaDemokratike #voto1ToninUldedaj #votobindjentënde #voto_bindjen_demokratike