Kursi i këmbimit valutor, 11 gusht 2023, sipas Bankës së Shqipërisë:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja në tregun e

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja në tregun e

Artikulli paraprakSHQIPËRIA E DYTA PAS ARABISË SAUDITE PËR RRITJEN E NUMRIT TË TURISTËVE NË QERSHOR
Artikulli tjetër“MALI I TIRANËS”, RAMA: KULLA E RADHËS DHE MULLARI I BALTËS. PO I HAPIM RRUGË ZHVILLIMIT