GRAFF: SHËRBIMI NDAJ QYTETARËVE OBJEKTIVI YNË.Komuna e Bushatit, ka qene mikpritesja e radhes e komitetit koordinues te DLDP-se ne Shkoder. Prezent ne kete takim koordinues mes 20 perfaqesuesve te njesive vendore ka qene edhe ambasadori i zvicres ne Shqiperi, Christoph Graf. Ne fjalen e hapjes si i zoti i shtepise, kryetari i komunes Bushat Zef Hila evidentoi vlerat e komunes se Bushatit por edhe projektet dhe bashkepunimet me DLDP dhe Qeverine e Zvicres.Christoph Graf, Abmasadori i zvicres ne Shqiperi, gjate fjales se tij deklaroi se pikerisht keto takime behen me qellim qe ne se bashku me projektet tona te jemi me afer komunitetit. 

Nga 130 NjQVtë që janë në përbërje të 5 qarqeve Shkodër, Lezhë, Kukës, Dibër dhe Durrës anëtarë të Komitetit Koordinues jane  20-22 NJQV të përzgjedhura në bazë të motivimit dhe perfomancës së tyre. gjate ketij takimi jane vendosur nyjet e bashkepunimit mes aktoreve te programit dhe njesive te qeverisjes vendore.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/_0N8KoTG-h4?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA, NGA VELIPOJA NË RRETHINA
Artikulli tjetërRAMA KËRKON PROJEKT PËR STADIUMIN