Ervin Hodaj në studion e Tonight u shpreh se Policia e Shkodrës këtë vit ka patur tre prioritete kryesore. Së pari tha drejtori Hodaj ishte ecuria e sezonit turistik dhe siguria e turistëve. Së dyti parandalimi dhe goditja e rasteve të kultivimi të lëndëve narkotike, ku Hodaj u shpreh se 203 persona janë evidentuar si kultivues të lëndëve narkotike. Gjatë këtij viti janë afro 41 mijë e 693 fidanë të kultivuar të shkatërruar ose 27% e totalit, ndërsa një vit më parë vetëm 2 mijë fidanë të konstatuar nga policia. Për këtë veprimtari janë angazhuar afro 1540 grupe policore u shpreh drejtori Hodaj.

Artikulli paraprakTONIGHT – 10.10.2023
Artikulli tjetërERVIN HODAJ: NGJARJET E RËNDA NË SHKODËR SHUMË HERË MË TË ULËTA SE VITET E KALUARA