Nigerania e cila është përdhunuar nga katër burrat në një shtëpi në

Welschnofen,Tiroli Jugor, i ka identifikuar agresorët e saj, shkruan Tagblatt Dolomiten.
Ajo ka treguar skenën dhe i ka shpallur fajtorë të katër burrat me origjinë nga Kosova se e kanë “dhunuar gjatë gjithë natës”.

Nigeriania punonte si prostitutë dhe fillimisht ishte thirrur nga njëri person, ndërsa më pas ky i fundit kishte thirrur edhe tre shokë tjerë.

Katër personat ndodhen në paraburgim, pasi Gjykata nuk ka menduar t’ua lehtësojë dënimin.

Artikulli paraprak14 KG KOKAINË E MIJËRA EURO, PRANGOSET SHQIPTARI E POLAKU
Artikulli tjetërSHKARKOHET ZV/MINISTRJA PËR EUROPËN DHE PUNËT E JASHTME