Artikulli paraprakRAMA THIRRJE EMIGRANTËVE: 5 MIJË EURO PËR KËDO QË KTHEHET DHE DO TË HAPI BUJTINA
Artikulli tjetërBARDH SPAHIA: ME 25 PRILL DITA KUR TE GJITHE DUHET TE VOTOJME MASIVISHT KUNDER KRIMIT E KORRUPSIONIT