Në kuadër të “Javes se familjes”, Bashkia e Shkodrës ka vazhduar aktivitetet ndërgjegjësuese e sensiblizuese me në qendër familjen dhe promovimin e vlerave të saj.

Në qendrën komunitare nr. 4, u zhvillua takimi me komunitetin rom dhe egjiptian, ku vecantësia e këtij takimi ishte përcjellja e mesazhit përmes shfaqjes së premierës së filmit virtual të realitetit që ka në qendër #Fatmirën një grua guximtare nga komuniteti rom.

E pranishme ne kete aktivitet, kryebashkiakja Ademi tha se ky komunitet ka me shume problem se te gjithe.

Ky aktivitet u organizua në bashkëpunim me PNUD, në zbatim të projektit “Fuqizim Ekonomik dhe Social për Romët dhe Egjiptianët – shtysë për përfshirjen sociale”.

Artikulli paraprakSHKODRA MES GËRMADHAVE DHE NDËRTIMEVE
Artikulli tjetërAKUZAT E FORTA TË KAMZËS, REAGON VLLAZNIA